Draagt u ons koor een warm hart toe? Word dan vriend van Toonkunst Zutphen!TK 191111 019
U geniet dan bij de concerten van Toonkunst Zutphen de volgende voordelen:
 
- u krijgt op gezette tijden een nieuwsbrief
- u krijgt regelmatig een kijkje achter de schermen

 
Periodieke gift

Wij voldoen als vereniging aan de voorwaarden voor een goed doel, waardoor u, als u aangifte doet voor de belasting, deze gift kunt aftrekken. Hiervoor sluit u een overeenkomst met Toonkunst Zutphen en Omstreken waarin u zich verplicht om jaarlijks, voor minimaal 5 jaar, een vast bedrag te schenken. Bedenk wel: je kunt er niet tussentijds vanaf, tenzij onder bijzondere omstandigheden. Meer informatie over de periodieke gift aan een vereniging vindt u hier

Een formulier om deze overeenkomst aan te gaan is bijgesloten. Na invulling en ondertekening kunt u dit (graag in tweevoud; u krijgt dan één versie ondertekend retour) opsturen naar het secretariaat op Rijksstraatweg 120, 7231 AK Warnsveld, of per mail aan secr.toonkunstzutphen@gmail.com.


Eenmalige gift

De hoogte van uw donatie kunt u vaststellen op € 30,- € 60,- of € 90,-  per kalenderjaar. Ook een hoger bedrag is uiteraard van harte welkom.
Uw bijdrage kunt U over maken op ons bankrekeningnummer: NL68 RABO 0322 3330 32 t.n.v. Toonkunst Zutphen e.o. U kunt ons ook een doorlopende machtiging geven waarmee we jaarlijks uw contributie kunnen innen. 
U kunt een formulier aanvragen via e-mail secr.toonkunstzutphen@gmail.comToonkunst Zutphen en Omstreken
Dit voor Zutphen unieke Oratoriumkoor bestaat 149 jaar en geeft concerten waarin klassieke koorwerken van kwalitatief hoog niveau worden uitgevoerd in de schitterende concertzaal van de Buitensociëteit in de Hanzehof te Zutphen. Om de hoge kwaliteit te garanderen en te handhaven wordt uitsluitend gewerkt met professionele solisten en een professioneel orkest.
 
In april 2022 is Messiah van G.F. Händel uitgevoerd en in december 2022 heeft het feestelijk afscheidsconcert van dirigent Hans Lamers plaatsgevonden: de Elias van Mendelssohn. Op Goede Vrijdag in 2023 is de Matthäus Passion van J.S. Bach uitgevoerd. Op 17 december 2023 presenteren we een kerstprogramma: Toonkunst Zutphen in kerststemming. 
 
De muzikale leiding van ons koor berust met ingang van 2023 bij dirigent Marc Buijs. De pianobegeleiding bij de repetities wordt verzorgd door Roland Aalbers.